Rolling Sauces
– Stockholms bästa salsasås

Vi kan stolt presentera vår egen salsasås – kanske Stockholms bästa salsasås!

Vår egen salsasås som tillverkas i Stockholm har ni kunnat hitta i vår food truck – Rolling Street Food i snart fyra år.

Vår salsasås har blivit väldigt uppskattad och populär och det har gjort att vi har valt att inleda ett samarbete med Parampara AB som har lång erfarenhet av just tillverkning av olika såser. För oss på Taco2Go ar det viktigt att följa alla krav och regler som finns från livsmedelsbranschen.

Parampara AB sköter allting i hela processen från tillverkning till färdig produkt och levererar sedan ut det till våra kunder. Osborn, grundare till Taco2Go och Rolling street Food: ”Jag känner mig helt trygg och lugn över det nära samarbetet vi har med Parampara AB. För oss är det viktigt att vi har möjlighet att vara med vid tillverkning och på så sätt kontrolelra så att allting blir kvalitetssäkrat.”

En stor fördel med att producera och ha tillverkning i Stockholm är att det är mer miljövänligt än att importera från t ex andra delar av Europa.

Vi lyckas få fram en salsasås som är av högsta kvalitet och det får vi genom utvalda råvaror och vår slutprodukt och färdiga salsasås är helt utan socker och konserveringsmedel.

Prova vår egna salsasås tillverkad lokalt i Stockholm. vi kallar den för Stockholms bästa salsasås.
ÖPPETTIDER
close slider

Våra öppettider:


Mån-fre 11.00-21.00
Lör 12.30-21.00
Sön 13.00-19.00

Kontakta oss:

0735827454